Könyvbemutató a Terror Házában

2023. március 29. szerdán egy előadással egybekötött könyvbemutatóra kerül sor, ahol bemutatják a Witold Pilecki Lovassági Kapitány auschwitzi jelentése című könyv magyar fordítását, melyet Dr. Biernacki Karol, az Alapítvány kuratóriumának elnöke fordított és szerkesztett munkatársával, Rotár Krisztinával.

A Lengyel Intézet és a Kommunizmuskutató Intézet szervezésében megrendezésre kerülő eseményen Tadeusz Płużański Az Igazság Hírnöke című előadását hallgathatják meg a résztvevők. A rendezvényen bemutatásra kerül az Alapítvány támogatásával megjelenő Witold Pilecki Lovassági Kapitány auschwitzi jelentése című könyv is. A könyvet Dr. Biernacki Karol, az Alapítvány kuratóriumának elnöke fordította és szerkesztette munkatársával, Rotár Krisztinával. A szervezők magyar-lengyel nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítanak.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, melyre az alábbi űrlapon van mód: https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLScw3QjGyb8I03q-5CQ1NDJu6XXHYO02xTdm-7v5dGi8chO30w/formResponse

További információkat a Facebook eseményben és a Lengyel Intézet weboldalán talál, várunk mindenkit sok szeretettel!

 

A könyvről az Alapítvány támogatásával megjelenő többi könyv között itt olvashat további részleteket>>