Munkatársak

Zobolyák Róbert

Zobolyák Róbert

Igazgatóhelyettes
A WFA igazgatóhelyettese több éves közigazgatási munka után döntött úgy, hogy szívesen kamatoztatná a civil szektorban is korábban megszerzett tapasztalatait. Jelenleg alapvetően a WFA pályázataival, az ezekhez kapcsolódó alapítványi támogatásokkal, valamint a különböző alapítványi projektek koordinációjával és megvalósításával foglalkozik.
Molnár Péter

Molnár Péter

Kommunikációs munkatárs
Kommunikációs munkatársunk, egyben az Alapítvány adatvédelmi tisztviselője sokrétű hazai és spanyolországi tanulmányokat követően a (közösségi) médiában szerzett tapasztalatokkal érkezett a WFA-hoz. Sokakhoz hasonlóan ideje nagy részét a közösségi oldalakon tölti, ám szórakozás helyett kommunikációs kihívásokért görget mindig egyre lejjebb és lejjebb.
Zöldy Áron

Zöldy Áron

Projektmenedzser
Projekt menedzserünk polonisztikát végzett, majd multinacionális cégeknél, köztestületeknél és a kulturális diplomácia területén készült a Felczak Alapítvány jelentette kihívásokra. Ideje nagy részében pályázatokat adminisztrál és a kollégák hiányos lengyel könnyűzenei-műveltségét pótolja, de szíve titkon az irodalomért dobog.
Vas Viktória

Vas Viktória

Szakmai munkatárs
Már majdnem befejezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem magyar és művészettörténet szakát, amikor rájött, hogy mégis a lengyel kultúráért dobog a szíve. Azóta ugyanitt elvégezte a lengyel szakot, jelenleg kortárs lengyel irodalomból doktorál. Az ösztöndíjak ügyintézése terén szerzett tapasztalatai mellett magabiztos lengyel-tudásával erősíti az iroda csapatát.
Polyákné Magdolna

Polyákné Magdolna

Pénzügyi munkatárs
Pénzügyi munkatársunk több mint 40 évig dolgozott a FŐKERT Nonprofit Zrt. kötelékében. Kezdetben adminisztratív-, majd közgazdasági ügyintézőként, illetve ügyfélszolgálati referens munkakörben. Ezt követően társasházak ügyintézési folyamataiban vett részt. A Wacław Felczak Alapítvány csapatánál pénzügyi- és adminisztratív feladatokkal foglalkozik.
Felvidéki Eszter

Felvidéki Eszter

projektmenedzser
Hét évet élt Krakkóban, diplomáját a Jagelló Egyetem színháztudomány szakán szerezte. Több mint tíz éve foglalkozik kulturális programszervezéssel, kultúraközvetítéssel. Négy évig volt a Krakkói Magyar Centrum munkatársa, majd hazaköltözése után, 2010-2020 között a budapesti Lengyel Intézet kommunikációs munkatársa és irodalmi referense.