A Wacław Felczak Alapítvány közleménye

6 új pályázat a magyar–lengyel kapcsolatok elmélyítésére

Budapest, 2020. március 11., szerda (OS) A Felczak Alapítvány 6 pályázatot tett közzé a magyar–lengyel kapcsolatok elmélyítése céljából. A pályázatok keretösszege meghaladja a 70 millió forintot.

A legmagasabb keretösszegű pályázatok a hazai középfokú oktatási intézmények számára lengyelországi osztálykirándulások szervezésére kiírt POLONICA VARIETAS, valamint a magyarországi iskoláknak, települési önkormányzatoknak, egyházi és civil szervezeteknek szóló oktatási–művészeti projektek szervezésére irányuló SASFIÓKÁK című felhívások.

A DWA BRATANKI című pályázat a magyar–lengyel testvérvárosi és testvériskolai kezdeményezések támogatására teremt lehetőséget. Az első ízben meghirdetett ALVÓ LOVAGOK által a magyarországi felsőoktatási intézmények hallgatóinak is lehetőségük nyílik ösztöndíjért folyamodni lengyelországi szakmai gyakorlat megvalósítására.

A tudományos élet képviselői, tanárok, kutatók, valamint magyarországi székhelyű felsőoktatási és tudományos intézmények az ÖRÖKÉLETŰ TÖLGY pályázat keretében nyújthatnak be támogatási kérelmet magyar–lengyel témájú tudományos kutatási projektek finanszírozására.

A felsőoktatási vendégoktatók mobilitását a SZENT KINGA GYŰRŰJE című pályázat segíti.

A pályázatok beadási határideje egységesen: 2020. április 3. 12:00 óra.

A teljes pályázati dokumentáció elérhető az Alapítvány honlapján: https://wfa.hu

További információkért iratkozzon fel hírlevelünkre, és kövesse hivatalos Facebook-oldalunkat: