Lengyel Mezőkön

A pályázatra magyarországi székhelyű középiskolák, civil és egyházi szervezetek, önkormányzatok nyújthatnak be jelentkezést, melynek során vállalják, hogy Lengyelországról szóló középiskolai történelmi- és/vagy irodalmi témájú tanulmányi versenyt szerveznek.

Az eddigi egy kiírásra 25 pályázó nyújtott be támogatási kérelmet, akik közül 4 számára (16%) nyújtott támogatást az Alapítvány kuratóriuma, összesen 7.288.000 Ft összértékben. A nyertes pályázók között egy tankerület és három civil szervezet szerepelt. A megvalósult programokon összesen 130-an vettek részt.

Egy pályázati kiírás keretében bármely kérelmező legfeljebb egy pályázatot nyújthat be és a következő költségkategóriákra igényelhet támogatást: étkezési költség (pl. a verseny catering költsége); honorárium (pl. a zsűri részére); helység és eszközbérlet; nyomda és anyagköltség; projektkoordináció (szervezési költség); a vetélkedőhöz kapcsolódó díjazás költsége; promóció.

A Lengyel Mezőkön című pályázat eddig egy alkalommal, 2018. októberében került kiírásra.

Ízelítőként, tekintsétek meg a Lengyel Mezőkön pályázat keretében megvalósult programokról készült képgalériánkat a Médiatárban!

 

Letölthető dokumentumok