Felczak Műhely vol. 23 a magyar és lengyel borokról

A résztvevők többek között a magyar-lengyel borkereskedelem jelenlegi helyzetéről, az ebben rejlő lehetőségekről, a klímaváltozás kapcsán a lengyel borászatok esélyeiről, és ezzel párhuzamosan a magyar és lengyel borok jövőjéről beszélgetni.

Február 27-én kedd 18 órától immár a 23. alkalommal kerül megrendezésre a Felczak Műhely, mely beszélgetés-sorozatot 2021-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy a meghívott résztvevők a lengyel és a magyar kultúra, történelem, gazdaság számtalan, szerteágazó aspektusát tárgyalják meg, ezáltal ismertessék meg azokat minél több érdeklődővel. A soron következő alkalommal a magyar és lengyel borokról lesz szó Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikus és a bor témájában is jártas Andrzej Kalinowski konzul, a Lengyel Köztársaság budapesti nagykövetségének Konzuli és Külhoni Lengyelek Osztályának vezetője részvételével. A moderátor Kiss Michał borblogger, borszakíró lesz.

A beszélgetésen való személyes részvétel regisztrációhoz kötött, mely az alábbi linkre kattintva lehetséges legkésőbb február 26. délig.


A regisztrációra legkésőbb február 26. délig van lehetőség itt>>