Felczak Műhely vol. 18 - A nagykövet válaszol

A soron következő Felczak Műhely rendezvényen Sebastian Kęciek nagykövet úrral beiktatásának első évfordulója alkalmából szervez beszélgetést az Alapítvány.

A soron következő Felczak Műhely rendezvényen Sebastian Kęciek nagykövet úrral - aki 2022 áprilisa óta a Lengyel Köztársaság rendkívüli és meghatalmazott nagykövete Magyarországon - beiktatásának első évfordulója alkalmából szervez beszélgetést az Alapítvány. A nagykövet urat Mitrovits Miklós történész, polonista, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem főmunkatársa a magyar-lengyel kapcsolatok aktuális helyzetéről fogja kérdezni, többek között a magyar-lengyel politikai kapcsolatokról, a háború okozta nehézségekről, az Európai Unióban folytatott lengyel-magyar együttműködésekről és a magyar-lengyel kapcsolatok perspektíváiról, valamint a V4-ek munkájáról, a Három Tenger Kezdeményezésről és arról is, hogy milyen tényezők határozzák meg Lengyelország külpolitikáját.

Időpont: 2023. április 12. 17 órától
Helyszín: Ádám Villa, 1071 Budapest, Városligeti fasor 35a.

A sajtónyilvános eseményre várjuk szeretettel az érdeklődőket, akik az alábbi űrlapon keresztül tudnak regisztrálni legkésőbb 2023. április 11. keddig. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a belépés kizárólag visszaigazolt regisztráció esetén lesz lehetséges.