Felczak Műhely online közvetítés július 7-én

A beszélgetés címe: Kihívás, kreativitás: Egy befutható pálya a lengyel szakon

Megérkeztünk a Felczak Műhely immár hatodik online előadásához, melynek témája nem is lehetne aktuálisabb így pár héttel a felvételi ponthatárok kihirdetése előtt. A szervezők bepillantást engednek abba, milyen előnyei is vannak lengyel szakon tanulni, egyáltalán milyen a lengyel szakok jelene és mik a kilátások a jövőre nézve.

Az estet Gedeon Márta, a WFA felügyelőbizottságának tagja és Szesztay Ádám, a WFA felügyelőbizottságának elnöke szervezi. A témáról dr. hab. Pátrovics Péter az ELTE Lengyel Tanszékének vezetője, dr. hab. Pálfalvi Lajos irodalomtörténész, műfordító, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem BTK Lengyel Tanszékének vezetője és Fórián Éva a Debreceni Egyetem Szlavisztikai Intézet, Lengyel minor szak munkatársa fog beszélgetni.

Az alábbi képre kattintva eléri a Facebook eseményt, melyben a beszélgetést élőben megtekintheti július 7-én 17 órától. (Az esemény és a közvetítés megtekintésének nem feltétele Facebook profil megléte.)

A témában munkamegbeszélést tartottak június 29-én. 

Résztvevők voltak a magyarországi poloniszitkák tanszékvezetői és oktatói: Fórián Éva, dr. Németh Orsolya (PPKE BTK), dr. Várnai Dorota (ELTE BTK), dr. hab. Pálfalvi Lajos (PPKE), dr. hab. Pátrovics Péter (ELTE) valamint az alapítvány részéről Vas Viktória (Projekt menedzser/WFA), Laurinyecz Imre (Igazgató, WFA), Zobolyák Róbert (Igazgató-helyettes/WFA), Szesztay Ádám (Felügyelőbizottság elnöke/WFA), Zöldy Áron (Projekt menedzser/WFA). 

Ne maradjon le legközelebb sem eseményeinkről, a magyar-lengyel tematikát érintő aktualitásokról, érdekességekről. Kérje hírlevelünket ide kattintva>>

FRISSÍTÉS: A beszélgetés megtekinthető az Alapítvány YouTube csatornáján: