Felczak Műhely október

A nyári szünet után a Felczak Műhely soron következő rendezvényén három boldoggá avatásra váró minoritáról fog beszélgetni Dobos Marianne és a meghívott vendégek.

A Felczak Műhely soron következő részének témája ezúttal három boldoggá avatásra váró minorita: Kelemen Didák, Wojciech Topoliński és Justyn Figas lesz. Róluk beszélget majd vendégeivel az idén 80. születésnapját ünneplő Dobos Marianne, Lengyel Állami Érdemrend Lovagkereszttel kitüntetett író október 20-án az Alapítvány székhelyén és Facebook oldalán. A beszélgetés résztvevői lesznek még Dr. Várhelyi Krisztina az Éltető Lélek Alapítvány képviselője, a Tiszteletreméltó - Kelemen Didák szolgálata c. film producere és Soós Viktor Attila történész, a Nemzeti Emlékezet Bizottságának tagja. A jövő csütörtökön 17 órakor kezdődő beszélgetést rövid filmbejátszások fogják színesíteni, a beszélgetésen személyesen résztvevőknek pedig könyvajándékkal is kedveskednek az előadók.

A Felczak Műhely rendezvényen előzetes regisztráció után személyesen is részt lehet venni, illetve ezúttal is élőben közvetítjük a beszélgetést az Alapítvány Facebook oldalán és YouTube csatornáján

A regisztrációra 2022. október 18. éjfélig ezen az űrlapon keresztül van lehetőség>>

Az esemény létrejöttét a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatta.